csatlakozz hozzánk!

Legyél Te is Önkéntes

Szeretnél kutyusokkal, cicusokkal foglalkozni?

 

A komáromi menhelyen árvácskáink és önkénteseink reménykedve várnak Téged!

Gondozás, takarítás

A napi feladatok ellátása, úgymint etetés, takarítás és futtatás. Etetés után takarítás, aztán pedig valószínű a nap fénypontja, egy kis futás, játszadozás az udvaron.

Kutyáinknak szeretnénk legalább napi kétszeri szabad mozgást biztosítani, egyet délelőtt és egyet a délutáni-esti időszakban. Legnagyobb szükségünk jelenleg olyan jelentkezőkre lenne, akik a hétvégi futtatásokban,  takarításban tudnának segíteni, akár havi egy-két fix alkalommal vagy akár heti rendszerességgel, de hétköznapokra is várjuk a jelentkezőket.
Amit nyersz: friss levegőn lehetsz, mozoghatsz – akár barátaiddal, a családdal szövetkezve. Ami próbára tehet: az eső, a szél, a meleg és a hideg, ünnepnap. De hidd el, megéri, mert csodálatos szeretetben és hálában lesz részed, ha árvácskáink szemébe nézel.

 

Ideiglenes befogadás

 Egyesületünk olyan ideiglenes gazdik jelentkezését várja, akiknek van tapasztalatuk kölyökkutyák nevelésében és megfelelő, biztonságos telekkel, udvarral rendelkeznek (a kiskutyák az immunvédettség megszerzéséig nem hagyhatják el az otthonukat, a mozgásuk biztosítása miatt ezért fontos a kert, az udvar.)
Az orvosi ellátásuk miatt a legideálisabb az lenne, ha Komáromban vagy a közelben tudnánk elhelyezni őket. Természetesen, az ellátásukat, orvosi költségeiket az Egyesület biztosítja.
Ölebeink, cicáink részére pedig akár panelben, társasházban lakó ideiglenes befogadókat keresünk, akik a gazdisodásig biztosítják a fajtájuknak megfelelő szoba cica-kutya státuszt és a sok-sok kényeztetést.

 

Egyéb teendők

Sétáltatás hétköznap, hétvégén, akár egy rövid kirándulás s Duna partra. Szórólap készítése, terjesztése köztereken, intézményekben, különböző helyszíneken.  Hirdetések írása, fotózás: a jól megírt szöveg sokat javít az örökbefogadási esélyeken, de a minőségi fotó teszi fel az i-re a pontot. Fuvarozás: orvosi rendelőbe, örökbefogadóhoz, stb. . Videózás: hobbid a videókészítés? Itt a helyed, nálunk bátran kiélheted kreativitásod, mi nyitottak vagyunk az ötleteidre. Karbantartás: épület-kerítés-eszközök javítási munkái, kutyaház építés, fűnyírás, stb. …

 

Ha szeretnél segíteni, akkor küldj egy rövid bemutatkozó levelet

Mivel kapcsolatban írsz:

GDPR nyilatkozat:

7 + 7 =

s

Fontos!

Mielőtt elküldöd az üzenetet, kérjük olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!