Sárika

Születési dátum: kb. 2015. 01

Ivara: szuka, ivartalanított

Súly: kb. 9 kg

Bekerülés dátuma: 2016.04.

Örökbeadó telefonszáma: +36 30 833 1581

Méret: kistestű

Fajta jelleg: tacskó

Sárika, ez a csöpp kis tünemény nem hall. 🙁 De ő annál vidámabb, s lelkesen várja, hogy az élete jobbra forduljon. Elhanyagolt fülgyulladása lehetett, mindkét dobhártyája kilyukadt, mire a gondozásunkba került. Sajnos teljesen elvesztette a hallását, és úgy néz ki, hogy ez visszafordíthatatlan. A gyulladás felterjedt a belső fül területéig, ami az agyideggel közvetlen kapcsolatban áll, ezért maradhatott meg nála a körmozgás, és a levegőbe kapkodás, amik mind központi idegrendszeri tünetek. Ezt leszámítva egészséges. Kanokkal és szukákkal is kijön, bájos, szeretetre éhes, de mindenképp figyelembe kell venni, hogy csakis a kisugárzott energiával lehet vele kommunikálni. Olyan gazda jelentkezését várjuk, aki nyugodt, szeretetteljes energiával közelít felé és így képes őt irányítani, nevelgetni, aki teljes odaadással képes szeretgetni ezt a kis bűbájt, hátrányos helyzetével együtt. Mivel nem hall, a hirtelen mozdulatoktól megijed. Ideiglenes gazdáinál éjszaka sokat ugatott, a menhelyen ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataink. Olyan helyre ajánljuk őt, ahol nem zavaró az esetleges csaholása vagy akinek van tapasztalata, türelme egy nem halló kutyát megtanítani arra, mikor ugasson és mikor ne. Kertes házba ajánljuk a szabad mozgása miatt, mivel sétáltatni kizárólag pórázon lehet őt a biztonsága érdekében. 

Sárika 🙂

Sárika a mi kis padló cirkálónk nagyon szabadulna már! Apró cukiság aki hátránnyal indul a gazdisodás terén ! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.782629911837085&type=1&l=6286aa543c

Közzétette: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület – 2019. március 19., kedd

Kérdésed van?

Az örökbefogadással kapcsolatban kérjük, hívd a hirdetésben megadott telefonszámot, de írhatsz is nekünk emailben vagy Facebook Messengeren.

Szeretettel, Sárika

Még több fotó rólam: