csatlakozz hozzánk!

Legyél Te is Önkéntes

Szeretnél kutyusokkal, cicusokkal foglalkozni?

 

A komáromi menhelyen árvácskáink reménykedve várnak Téged!  Kutyáinknak szeretnénk legalább napi kétszeri szabad mozgást biztosítani, egyet délelőtt és egyet a délutáni-esti időszakban. Legnagyobb szükségünk jelenleg olyan jelentkezőkre lenne, akik a hétvégi futtatásokban, foglalkozásokban, játékban, takarításban tudnának segíteni, akár havi egy-két fix alkalommal vagy akár heti rendszerességgel, de hétköznapokra is várjuk a jelentkezőket.

Amit nyersz: friss levegőn lehetsz, mozoghatsz – akár barátaiddal, a családdal szövetkezve. Ami próbára tehet: az eső, a szél, a meleg és a hideg. De hidd el, megéri, mert csodálatos szeretetben és hálában lesz részed, ha árvácskáink szemébe nézel.

Gondozás, takarítás

A napi feladatok ellátása

 

Ideiglenes befogadás

 

Egyesületünk olyan ideiglenes gazdik jelentkezését várja, akiknek van tapasztalatuk kölyökkutyák nevelésében és megfelelő, biztonságos telekkel, udvarral rendelkeznek (a kiskutyák az immunvédettség megszerzéséig nem hagyhatják el az otthonukat, a mozgásuk biztosítása miatt ezért fontos a kert, az udvar.)
Az orvosi ellátásuk miatt a legideálisabb az lenne, ha Komáromban vagy a közelben tudnánk elhelyezni őket. Természetesen, az ellátásukat, orvosi költségeiket az Egyesület biztosítja.
Ölebeink, cicáink részére pedig akár panelben, társasházban lakó ideiglenes befogadókat keresünk, akik a gazdisodásig biztosítják a fajtájuknak megfelelő szoba cica-kutya státuszt és a sok-sok kényeztetést.

 

Egyéb teendők

 

Sétáltatás, szórólap, hirdetések írása, fuvarozás (rendelőbe, örökbefogadóhoz), fotózás, videózás (bátran kiélheted kreativitásod, mi nyitottak vagyunk az ötleteidre)

 

Ha szeretnél segíteni, akkor küldj egy rövid bemutatkozó levelet.

Kérjük, írj magadról, az állatokkal való kapcsolatodról.